VETRON Ултразвуково лепене

VETRON 5064 и 5164 със своите световни уникални характеристики за индустрията се превръщат в перфектен партньор за ултразвукови
заваръчни техники.

 

Ултразвукова безшевна машина VETRON с уникални функции

Ултразвуковият подход е разработен като метод, насочен напред към свързването на термопластични, иновативни и технически материали.
За свързването на технически (заваряеми) материали, като защитно облекло от TYVEK, покривала за транспорт, медицински матраци и подложки, чисти дрехи, филтри, спортни съоръжения и т.н., е необходима новаторска ултразвукова заваръчна машина за да се гарантира най-добрата възможна устойчивост на заваръчния шев.

VETRON 5064 и 5164 със своите световни уникални характеристики за продажба се превръщат в перфектен партньор за ултразвукови заваръчни техники.

Калибрираният сензор за височина измерва разстоянието между колелцето за удар и сонарода през целия периметър. Това осигурява точна концентричност и води до перфектен заваръчен шев със стабилно качество. След приключване на калибрирането на разстоянието и концентричността на дисплея се показва точността на концентричността. ВЕТРОН предлага два синодада, изработени от закалена стомана и титан.

Отделеният дисплей / панел гарантира висока сигурност на процесите, тъй като при отстраняването не може да се извърши промяна на програмата или параметъра. Програмите могат да се променят или качват в устройството чрез USB слот.


За допълнителна информация и оферти: тел. 028687018 /brother.mandm@gmail.com